Campionat de FIFA amator, non-profit, creat pentru a juca FIFA alaturi de prietenii nostri.
 
SiteAcasaCalendarGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare
Staff-ul FansLeague va ureaza mult succes..
Jucativa meciurile din Cupa Clan War.

Distribuiţi | 
 

 Regulament De Joc

In jos 
AutorMesaj
Step
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 2
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/11/2009
Varsta : 26

MesajSubiect: Regulament De Joc   Mier Noi 04, 2009 9:14 pm

Art. 1 – Setarile jocului

Half Length: 6 Min
Difficulty Level: Legendary
GK Difficulty : Legendary
Game Speed: Normal

Injuries: On
Offsides: On
Bookings: On
Time/Score Display: On
Player Status Bar: Players choice
Camera: Players choice
Radar: Players choice
Vibration: Players choice
Auto Switching: Players choice
Level of Detail: Players choice
Resolution: Players choice
Commentary Volume: Players choice
Game SFX Volume: Players choice
Menu Music Volume: Players choice


Art. 2 – Testari

A). Pentru a accede in campionat userii noi vor trebui sa treaca de un test, unde vor fi testati de unul sau mai multi “veterani” ai acestui campionat
** Testarea consta in:
1 Userul doritor in primul rand trebuie sa dea add pe messenger testarului, in caz contrar nu va fi testat!!!!
2 Varsta userului doritor
3 Jocul prestat
4 Seriozitate si limbajul folosit de user in dialogul cu testarul
5 Pe perioada testarilor testarul va monitoriza perioada de online a celui doritor / testat.
6 Disponibilitatea de joc

B). In functie de locurile disponibile, cei noi vor juca un meci de baraj cu cei care vor retrograda in sezonul regulat (in sistem tur-retur), iar in urma duelului cei noi vor avea sansa sa intre alaturi de cei mai buni.
* Prin acest meci de baraj s-a mai dat o sansa pentru cei care nu au avut deloc noroc in ultimul sezon, ei avand sansa sa isi pastreze locul in acest prestigious campionat.Art. 3 – Setari (false, gresite) / Probleme din timpul jocului

- In cazul in care in timpul meciului sesizati sau banuiti de o eventuala eroare a adversarului in legatura cu setarile, conexiune sau alte chestii, iesiti din joc imediat si continuati minutele ramase dupa ce adversarul isi rezolva problemele. Nu uitati sa-i ziceti motivul deconectarii atat pe forum cat si pe messenger!!!
- Meciul se va relua din minutul deconectarii si de la scorul stabilit pana in acel minut.Art. 4 - Conexiunea

- Este obligatoriu ca jucatorii sa aiba o conexiune acceptabila, altfel nu se pot inscrie
- Jucatorii in momentul meciului trebuie sa inchida orice program ce afecteaza buna desfasurare a jocului: messenger, winamp, browser de net, bitcomet, oDC, etc.Art. 5 – Deconectare din joc (Connection Lost)

A). Daca conexiunea pica se joaca minutele ramase si de la scorul din acel moment.
• Ex: Se intrerupe conexiunea in minutul 35 la scoru de 2-1, atunci se mai joaca 55 minute de la acest scor + 3 minute de prelungire. Asta depinde de intelegerea dintre cei doi inainte de reluarea jocului.

B). Daca conexiunea pica si Player1 are un jucator in minus, atunci la reluare Player 1 va faulta si va lua un cartonas rosu, mai precis se va recrea situatia dinainte intreruperii conexiunii, iar apoi se vor continua minutele ramase, bineinteles de la scorul inregistrat pana in acel moment.

C).Daca un Player paraseste jocul in mod voit,acesta este sanctionat cu scorul de 3-0 si primeste Automat Avertisment(#si -1p care se va scade la sfarsitul campionatului) ,parasirea voita a jocului se face doar daca userul nu este multumit de Conexiune(primele 15 minute, iar scorul sa fie 0-0) sau are ceva de comentat asupra regulamentului(daca nu se aduc dovezi,se suporta consecintele)Art. 6 – Forfeit (meciuri pierdute la MV)

A). In cazul in care un jucator nu isi joaca etapele la intervalul stabilit, acesta va pierde cu 3-0 si va primi -1 punct la finalul sezonului regulat (bineinteles daca celalalt jucator va reclama ca nu a dat de el)
B). In cazul in care nici unul dintre cei doi nu reclama cum ca nu ar fi dat de adversar, meciul va fi Anulat si vor primi -1 punct amandoi.
C). In cazul in care un jucator iese intentionat din meci, iar aceasta este dovedita, atunci moderatorul ligii va aplica avertisment si in functie de gravitatea sau de repercursiunile ce vor urma se poate da si 3-0 la "masa verde"
D). Daca un jucator se retrage in intervalul jucarii ultimelor 3 etape din sezonul regulat (etapele 20, 21, 22) sau din play-off (etapele 4 , 5), acesta va pierde doar meciurile nejucate cu 3-0 la "masa verde".
Art. 7 – Campionatul / Desfasurare

1 singura Liga (cu 2 serii: A si B) cu 24 de playeri, doar cei mai seriosi si consacrati din istoria FansLeague.

• Cei 24 de playeri vor fi impartiti in 2 serii: Seria A si Seria B (fiecare serie avand 12 playeri). Componenta seriilor se v`a face prin tragere la sorti, mai précis cei 24 de playeri vor fi repartizati in cele 2 serii prin tragere la sorti.
• Echipele alese in Seria A, vor putea fi alese si in Seria B (deci vor fi 2 serii distincte), iar prin acest lucru v`a creste valoare echipelor, dat fiind ca se aleg doar cele mai bune 12 echipe, si nu 16 cum era pana acum.
• La finalul turului si returului (22 de etape in total), locurile 1-3 din Seria A si B (in total 6 playeri: --> 3 din A + 3 din B) vor juca un play-off pentru castigarea campionatului, in format doar TUR (se face o serie de play-off cu cei 6 playeri calificati si se joaca doar Tur, deci fiecare are de jucat 5 meciuri in total). In acest play-off vor fi probabil si meciuri intre echipe asemanatoare, dat fiind ca jucatorii provin din cele 2 serii. (de exemplu Manchester Utd. vs Manchester Utd).
• In timpul play-offului pt titlul de campioana, ceilalti neintrati la play-off (locurile 4-10 din seria A si B) vor avea o mica pauza de antrenament pentru un nou sezon incendiar.
Locurile 11 din Seria A si B la finalul campionatului (mai precis dupa disputarea turului si returului: in total 22 de etape) vor retrograda, insa totusi ei vor mai avea o mica sansa de ramane in FansLeague, in urma unui meci de baraj, insa acest lucru e prezentat mai jos.
Locurile 12 din Seria A si B retrogradeaza direct din campionat

Sezonul urmator componenta seriilor se v`a face in felul urmator: Locurile pare din seria A si B (la clasamentul de final de sezon) vor cadea in aceeasi serie, locurile impare in alta.Art. 8 – Desfasurare Play-Off / playeri neajuns in aceasta faza

Locurile 1-3 din Seria A si B vor ajunge in Play-off`ul pentru castigarea campionatului, ei luptandu`se pentru titlul supreme, de campion FansLeague.
• Cei 6 playeri ajunsi aici vor forma o Liga, ei jucand fiecare cu fiecare, insa ei disputand meciurile doar in system TUR. (fiecare v`a avea de jucat 5 meciurile in play-off).
• La finalul play-off`ului locul 1 v`a cuceri titlul de CAMPION.

Cei neajunsi in Play-off, mai exact locurile 4-10 din Seria A si B vor lua o pauza pana la terminarea Play-off`ului, locul unde vor juca cei mai buni.

Dupa terminarea Play-off`ului se incepe din nou cu alegerea echipelor, componenta seriilor ramanand intacta.Art. 9 – Cupa FansLeague

Cupa ramane in system knockout, ca si pana acum, iar adversarii in continuare se vor afla prin tragere la sorti.Art. 10 – Retrogradare // playeri veniti in urma testarilor

In functie de locurile disponibile, cei noi (cei alesi in urma testarilor) vor juca o dubla mansa de baraj cu cei care vor retrograda in sezonul regulat (in sistem tur-retur), iar in urma duelului cei noi vor avea sansa sa intre alaturi de cei mai buni, sa intre in FansLeague.
Locurile 11 din Seria A si B la finalul campionatului (mai precis dupa disputarea turului si returului: in total 22 de etape) vor retrograda, insa totusi ei vor mai avea o mica sansa de ramane in FansLeague, in urma unui meci de baraj cu un player venit de la testare
Locurile 12 din Seria A si B retrogradeaza direct din campionatArt. 11 – Alegerea echipelor

A). Se aleg numai echipe de CLUB si fiecare pana la terminarea sezonului va juca cu acea echipa, fara a o putea schimba! La inceperea noului sezon echipele se aleg in functie de clasament din ultimul sezon.
B). Dupa terminarea play-off`ului fiecare jucator revine la seria de unde a plecat, componenta din ultimul sezon ramanand intacta, schimbandu`se doar locurile din subsolul clasamentului.

Fiecare jucator / user are 24 de ore ( 1 zile ) pentru alegerea echipelor, dupa alegerea celui din fata lui, in cazul in care un jucator nu se incardreaza in acest timp, va cobora cu 2 locuri in lista pt oridinea alegerilor, fel si in cazul in care cel ce nu-si va respecta ordinea de alegere va cobora 2 locuri.

Trebuie avut rabdare, fiecare are o sansa foarte mare sa aleaga o echipa cat se poate de buna, dat fiind ca se aleg cele mai bune 14 echipe/serie.Art. 12 – Amanari in sistemul regulat si play-off:

A). V-eti avea la dispozitie un numar de 3 amanari (3 pachete) per sezon regulat, durata fiecarei amanari va fi de maxim 7 zile.
B). In play-off fiecare player ajuns aici are la dispozitie 2 amanari (2 pachete), durata fiecarei amanari va fi de maxim 7 zile.
C). IN ULTIMELE 3 ETAPE din sezonul regulat (etapele 20, 21, 22), cat si in play-off (etapele 4 ,5 ) NU SE ACCEPTA AMANARI.
D). Meciurile din CUPA nu se pot amana, exceptie facand doar prelungirea termenului pentru disputare, lucru decis in totalitate de catre moderator.Art. 13 – Barem / departajare in caz de punctaj egal

La final de sezon primul criteriu de departajare e:
1. Golaverajul de la finalul campionatului
2. Meciul direct (conteaza golurile marcate in deplasare, daca este cazul)
3. Golurile marcate
4. Golurile primate

- Daca egalitatea persista, atunci http://fansleague.forumer.ro isi rezerva dreptul de a organiza un meci de baraj intre cei doi jucatori.
- Daca sunt 3 jucatori sau mai multi implicati in departajare, FansLeague.net va organizeaza un Mini-Turneu, in care joaca fiecare cu fiecare, iar in caz de egalitate se va continua pana la loviturile de departajare.Art. 14 – Penalitati in caz de injurii si limbaj trivial

A). Jucatorii care primesc 3 avertismente vor fi exclusi din Campionat
ATENTIE: se da 1 avertisment pentru nejucarea a unui ciclu de 3 etape sau a unui meci din acel ciclu de 3
B). Jucatorii care vor injura un adversar dupa terminarea unui joc pe FORUM sau chiar pe messenger( 20 min. + de la meci) vor fi penalizati astfel:
Avertisment sau 1 punct penalizare: Jignirea adversarului // contestarea vehementa prin diferite metode a jocului adversarului (pe forum sau pe messenger)
Penalizare 3 puncte: Limbaj trivial / injurii la adresa adversarului + daca este cazul neprogramare in urmatoarea etapa!
Penalizare 5 puncte: Injurii la adresa familie, rudelor adversarului -- meciul respectiv pierdut la MV (daca este cazul) de cel care a injurat, iar in functie de gravitate se mai poate da si neprogramarea in urmatoarea etapa!
Penalizare 1, 3 respectiv 8 puncte:
1. pentru cel care in cazul unui meci de cupa nu posteaza rezultatul din teren, sau posteaza un scor nejucat va fi penalizat cu 1 punct in Seria din care face parte.
2. pentru cel care l`a lasat sa joace in locul sau: penalizare 3 puncte
3. pentru cel care este prins ca joaca in locul altui jucator: penalizare 8 puncte
• Excludere (injurii la adresa campionatului sau la adresa administratorului / moderatorilor)

• Jignirile se iau in considerare daca se aduce dovada de ora (inainte sau dupa cu cel mult 30 minute), daca aceste jigniri depasesc termenu nu se iau in considerare.
!!! Atentie !!!

- Daca in urma unui meci rezultatul este egal (dupa cele 90 de minute), atunci scorul ramane acela, fara a se mai juca extra time sau chiar lovituri de departajare!!!!
- Daca vor fi useri care in caz de meci egal vor rejuca meciul respectiv si vor fi depistati, atunci vor primii amandoi – 1 pct la final de sezon. La a doua abatere jucatorul in cauza va fi exclus din campionat, in conformitate cu regulamentul excluderilor.
- Daca in perioada unui sezon doi useri vor fi gasiti vinovati pentru aranjarea unui meci ,vor fi sanctionati cu -7p la final de sezon.La a doua abatere jucatorii in cauza vor fi excluss din campionat, in conformitate cu regulamentul excluderilor.

Atentie: MECIURILE IN CAZ DE EGALITATE NU SE REJOACA!

~ Moderatorii campionatului de FIFA pe http://fansleague.forumer.ro

• Seria A: Andr3y_46 (andr3y_46)
• Seria B: Andr3y_46 (andr3y_46)
• Cupa FLN: Robert_Fifa17

Cu respect echipa,
FansLeague.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Regulament De Joc
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat Amator de FIFA :: Campionat de FIFA :: Regulamentul De Joc-
Mergi direct la: